Merken

Bloembinderij Jeanette heeft diverse leveranciers met verschillende merken op het gebied van decoraties. Zo verkopen wij a.o. de volgende merken: DutZ Collection, Gerrits World Decor, Vreijsen Aardewerk, P en M Aaardewerk, MM Artgifts en Ivon Art. Op deze pagina meer informatie over enkele merken.

DutZĀ® Collection ontwerpt gedurfde, maar tegelijkertijd tijdloze creaties, alle mondgeblazen en met de hand bewerkt en van Europese makelij. Door het unieke design en het hoogwaardige vakmanschap is het resultaat een onvergelijkbare glas collectie. Inspiratie is de eeuwenoude techniek van het glasblazen.

Gerrits World Decor is een groothandel/importeur die zich heeft gespecialiseerd in exclusief decoratief gekleurd glaswerk. De producten worden voornamelijk volgens aloude traditie geblazen. Hierdoor heeft ieder glasobject zijn eigen unieke vorm en kleur, wat resulteert in een exclusief product met een eigentijdse uitstraling. Het glaswerk onderscheidt zich door eigen modellen, kleuren en decoraties met een unieke en exclusieve vormgeving alsook door een bijzondere kwalteit.